Harrie met pensioen, Roy neemt over

Onze werkplaatschef, Harrie Klein Gebbink gaat binnenkort met pensioen! Een hele prestatie vinden wij! Harrie begon bijna 45 jaar geleden als monteur bij ons, toen nog Auto Kolkman. Gedurende deze tijd heeft hij met zijn passie voor auto’s ontelbare auto’s onderhanden gehad.

Samen afscheid

Zijn afscheid willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Na al deze jaren is Harrie bijna niet meer weg te denken binnen ons bedrijf. Een groots afscheid, wat hij verdient, kan helaas niet in deze tijd.

Afscheid met een gouden rand

Van maandag 24 tot en met woensdag 26 augustus as is Harrie, van 08.30-17.00 uur speciaal aanwezig om u te ontvangen onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels. Zijn werk zit er dan inmiddels op. Wij hebben Harrie leren kennen als allround automonteur met veel verstand van zaken. Zijn kennis vergaarde hij door het sleutelen maar ook door de diverse trainingen en opleidingen. Niet voor niets is hij al jaren onze Chef Werkplaats! Een stabiele factor, die er altijd was om onze klanten te helpen. Hij ging geen uitdaging uit de weg.

Harrie geeft stokje door aan Roy

Roy Röring, al jaren in dienst als 1e autotechnicus en diagnosespecialist, neemt het stokje van Harrie over. Roy werkt ook al weer 16 jaar bij ons, begonnen als leerling monteur met Harrie als leermeester!

Kom dus gezellig langs voor een kopje koffie en een praatje met Harrie, van 24 t/m 26 augustus as. Hij ziet uit naar uw komst!

Graag tot binnenkort,
Victor Rensen

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0544 462344 info@autobedrijfvictorrensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×