Merkspecialist in Volvo

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor uw Volvo dealer? Autobedrijf Victor Rensen is het alternatief!

Is uw auto toe aan onderhoud of reparatie of bent u op zoek naar een tweedehands Volvo? Bij Autobedrijf Victor Rensen bent u aan het juiste adres!

Volvo onderhoud & reparatie

Regelmatig onderhoud aan uw Volvo is noodzakelijk. De werkplaats van Autobedrijf Victor Rensen is voorzien van moderne apparatuur. Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden hanteren wij richtlijnen van de fabrikant.

Gespecialiseerd in Volvo

Bent u op zoek naar een Volvo specialist? Kom dan naar Autobedrijf Victor Rensen uw Volvo Merkspecialist. Wij zijn vanaf 01-07-2021 officieel TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Volvo. U kunt met (bijna) alle types Volvo bij ons terecht voor vakkundig en vertrouwd onderhoud. Dit wordt uitgevoerd door deskundig personeel tegen scherpe prijzen. Van het reguliere onderhoud tot storing zoeken en nog veel meer. Dankzij de aanwezige 15 jaar ervaring met het merk binnen ons bedrijf zijn wij uitstekend op de hoogte van de ins en outs van uw Volvo. Zo doen kunnen wij alles wat een dealer ook kan, maar dan goedkoper!

  • In onze werkplaats zijn alle ins- en outs van Volvo bekend
  • Wij hanteren extra scherpe prijzen voor onderhoud & reparatie

Mocht u vragen hebben over uw Volvo twijfel niet en neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0544 462344 info@autobedrijfvictorrensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×