Wij vinden uw droomauto!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? U weet welke auto u wilt, maar waar staat nu precies de auto die aan al uw wensen voldoet?

Stop met zoeken, wij vinden uw droomauto!

Wij verzorgen graag het gehele traject voor u. Wij gaan, na een inventarisatie van uw wensen, op zoek naar de auto van uw dromen. Dit kan een auto zijn uit Nederland of over de grens. Een auto uit Duitsland heeft vaak net iets meer extra’s en een gunstige kilometerstand voor een aantrekkelijke prijs. Bent u enthousiast dan kopen wij de auto voor u, halen de auto persoonlijk voor u op en inspecteren zodoende dus al ter plaatse of de auto voldoet aan onze kwaliteitseis. In onze werkplaats aangekomen wordt de auto compleet door ons vakkundige team nagekeken, geserviced, rijklaar gemaakt en indien nodig voorzien van APK en afgeleverd met garantie.

Uiteraard wordt het volledige importtraject door ons verzorgd, u stapt in een Nederlands gekentekende auto. Instappen en rijden. De rest doen wij. En mocht u geen tijd hebben de auto op te halen, geen nood, wij leveren de auto graag voor de deur bij u af.

Onderhoud op maat

Dát is pas gemak en met de nazorg zit het goed!
Wij staan voor onderhoud op maat, zijn transparant en betrouwbaar. U heeft er geen omkijken naar.
Bij ons vindt u geen mannen in dure pakken, wij gaan graag een stapje verder…

Service

Een auto verkopen kan iedereen, maar vaak stopt de service op het moment dat u het pand verlaat… Onze service begint pas bij de werkplaatsdeur, juist dát onderscheidt ons en maakt ons wie wij zijn, betrouwbaar, met oog voor detail en met passie voor ons vak!

Wij hechten veel waarde aan service verlenen, zijn graag de dorpsgarage op de hoek, waar we zeggen wat we doen en vooral doen wat we zeggen! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ons team gaat iedere uitdaging aan.

Loop eens binnen in onze werkplaats, u bent van harte welkom!
Of geef ons een zoekopdracht!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0544 462344 info@autobedrijfvictorrensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×