Even voorstellen: Roy

Roy Lankveld

Onlangs breidde Victor Rensen zijn team uit met Roy Lankveld, 1e autotechnicus uit Beltrum, wij stellen hem graag aan u voor!

En we noemen hem Willem!
Tja wat doe je als je twee monteurs in dienst hebt met dezelfde naam, dat is toch wel lastiger dan gedacht. Maar de oplossing was simpel. Een nieuwe naam werd snel gevonden. Roy heet op zijn werk gewoon Willem!

Corona en studie
Willem (Roy) werkt al weer een half jaar bij Team Rensen. Na de afronding van de BBL opleiding als 1e autotechnicus werkte hij eerst voor een ander bedrijf. “Het is in deze tijd best lastig om je diploma te halen, de examens werden steeds uitgesteld door Corona. Gelukkig heb ik deze opleiding vorig jaar afgerond en ben bijna APK Keurmeester. Daarna ga ik door voor technisch specialist!”

Allround monteur
“Ik heb vorig jaar gereageerd op een online vacature, na een leuk gesprek ben ik aangenomen. Ik heb het erg naar mijn zin. Iedere dag overleggen we eerst samen wie wat doet, de taken worden netjes verdeeld. Roy neemt meestal de storingen op zich en de APK keuringen en ik ga voor het onderhoud en reparaties. Ik ben graag een allround monteur met kennis van alle zaken, dat is mijn passie. En omdat je van alles doet is het werk nooit saai. Iedere dag weer een nieuwe uitdaging daar ga ik voor!”

Modern bedrijf
“Ik werk hier in een modern bedrijf. Dat is erg prettig, Victor weet wat hij wil. Hij nam het bedrijf in 2014 over en sindsdien is er veel veranderd. Natuurlijk was dat voor mijn tijd, ik ben hier in een gespreid bedje gekomen. Er wordt en is geïnvesteerd in gereedschappen en apparatuur. Zo werk je altijd met goed materiaal en daar hebben we dagelijks plezier van. En dat merken we ook aan de enthousiaste klanten!”

Bloemencorso
“In mijn vrije tijd mag ik natuurlijk graag sleutelen aan mijn eigen bus. En van april tot september ben ik vrij druk met het opbouwen van de wagens voor het bloemencorso in de buurt. Vorig jaar is het helaas afgelast, slechts een paar wagens mochten rijden. We hopen echt dat het dit jaar in het eerste weekend van september doorgaat. Fingers crossed!”

 

Nog vragen of een afspraak maken? Team Victor Rensen staat graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0544 462344 info@autobedrijfvictorrensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×