Van harte welkom bij Autobedrijf Victor Rensen!

Per 1 mei jl. heeft Auto Kolkman aan de Thorbeckestraat 117 in Groenlo een naamswijziging ondergaan. Het bedrijf gaat verder onder de naam Autobedrijf Victor Rensen.

Eigenaar Victor Rensen nam vier en een half jaar geleden Auto Kolkman over en was klaar voor de volgende stap.

Victor Rensen: “Met ons vertrouwde team zullen wij alles in het werk stellen onze klanten nog beter van dienst te zijn. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven aan onze klanten is de key waar het allemaal om draait! Mensen weten ons te vinden en ook oude klanten komen weer terug. En daar zijn wij trots op!”

Victor Rensen zit niet stil…: “Samen met mijn team blijven wij vernieuwen en investeren in kennis en bv. nieuwe gereedschappen”.

De renovatie van het magazijn is hier een goed voorbeeld van. Zijn team is up-to-date geschoold en blijft natuurlijk ook in de toekomst trainingen volgen. Voor aankoop en het onderhoud van uw auto zit u hier goed!

Autobedrijf Victor Rensen blijft naast een onafhankelijk BOVAG bedrijf ook uw vertrouwde PCA adres, dé Merkspecialist voor Peugeot en Citroen. Maar deze kennis beperkt zich niet tot deze merken. U bent bij deze garage op de hoek welkom met alle merken! Victor Rensen is niet voor niets ook lid van Auto Service Netwerk, de merkonafhankelijke garageformule. Een stadsgarage met de gemoedelijkheid van een ‘dorpsgarage’.

“Wij vinden het belangrijk dat de klanten zich hier thuis voelen. Een kwestie van vertrouwen, daar gaan we voor!”, besluit Victor.

In week 25 as verschijnt de ‘eigen’ PCA krant van Autobedrijf Victor Rensen, waarin u alles nog eens rustig na kunt lezen. Dus houd uw brievenbus in de gaten!

 

Autobedrijf Victor Rensen: Gewoon goed!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0544 462344 info@autobedrijfvictorrensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×