Volvo specialist Achterhoek

Autobedrijf Victor Rensen te Groenlo is de Volvo specialist van de Achterhoek en ver daarbuiten.

Om uw Volvo in optimale staat te houden, is kwalitatief onderhoud erg belangrijk. Bij Autobedrijf Victor Rensen te Groenlo bent u aan het juiste adres!

Vakkundig en betaalbaar Volvo onderhoud in Groenlo

Autobedrijf Victor Rensen is aangesloten bij TOP Merkspecialist in Volvo en is een vertrouwd adres in de regio Groenlo voor onderhoud en reparatie. Ons team staat altijd voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Volvo. Daarbij werken we voor een scherp uurtarief, naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud.

Autobedrijf Victor Rensen heeft meer dan 15 jaar ervaring in het merk Volvo en beschikt over een moderne werkplaats. Hier wordt door onze monteurs met grote toewijding en liefde aan uw Volvo gewerkt. Wij beschikken over het beste gereedschap en eersteklas-apparatuur om uw Volvo te onderhouden. Door de jarenlange ervaring bij de Volvo-Dealer in Ruurlo kunt u uw Volvo met een gerust hart brengen naar onze werkplaats. Wij zijn dé Volvo specialist in de Achterhoek. Regio Borculo, Ruurlo, Vorden, Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde etc.

Merkspecialist in Volvo voor de regio Ruurlo

Bent u opzoek naar een alternatief voor de dure Volvo dealer? Kies dan voor de TOP Merkspecialist in Volvo. Wij zijn hét adres voor onderhoud en reparatie in de regio Ruurlo. Bij ons staat kwaliteit, samen met persoonlijke service, voorop! Mochten wij tijdens het onderhoud iets tegen komen wat vervangen dient te worden, wordt u altijd netjes gebeld om te overleggen. Geen verrassingen achteraf!

Victor Rensen (Hengelo Gld): “De passie voor Volvo is er al heel wat jaren. Inmiddels weten ook de Volvorijders ons te vinden en daar zijn we trots op. Er is grote behoefte aan garages met een merkspecialisme, dat merken we dagelijks. Met het verdwijnen van de plaatselijke dealer voor ons een logische stap om ons bij TOP aan te sluiten. Men kan hier voordelig terecht voor goed onderhoud en reparaties. Klanten hoeven niet ver te rijden, wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om ook eventuele ingewikkelde storingen op te lossen.

Plan uw afspraak online!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0544 462344 info@autobedrijfvictorrensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×