Victor Rensen breidt uit met VOLVO

De passie voor Volvo en ervaring zijn er al heel wat jaren. De keuze om naast PCA Merkspecialist ook TOP Merkspecialist in Volvo te worden was voor ons een logische stap naar een mooie toekomst. Als Volvorijder hoeft u niet ver te rijden voor onderhoud en reparatie. U bent van harte welkom!

Peugeot en Citroen

Peugeot en Citroen zijn en blijven de merken van het eerste uur. De kennis en ervaring van deze merken zit in ons DNA. Ze hebben ons bedrijf gemaakt, wat het nu is. Een betrouwbare partner voor onderhoud, reparatie en een perfecte occasion. Ook nieuwe klanten weten ons te vinden en daar zijn we trots op. Op onze service kunt u blijven rekenen!

Vertrouwd team

Ons vertrouwde team staat elke dag voor u klaar! Ze denken in oplossingen in plaats van problemen. En gaan geen uitdaging uit de weg. Een ingewikkelde storing, een goed advies, of even een lampje vervangen… alles wordt met zorg uitgevoerd.

Persoonlijke aandacht

Of u nu komt met uw Peugeot, Citroen, Volvo of ander merk, wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Daarvoor zetten we graag een paar stapjes extra!

 

We zijn en blijven graag de dorpsgarage op de hoek waar u altijd terecht kunt. Kom eens langs in onze werkplaats of showroom, we maken graag tijd voor u!

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons even op 0544 – 462344, of maak een afspraak online, zo geregeld!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0544 462344 info@autobedrijfvictorrensen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×